dimarts, 14 de juny del 2016

372 - MOIÀ MONISTROL DE CALDERS 080616


372 - MOIÀ MONISTROL DE CALDERS 080616

Concentració: els de la Catalunya Central ens trobem al tenis de Manresa a  ¼ de vuit, per anar a deixar un cotxe a la carretera B-124, que va de Calders a Monistrol de Calders, concretament a l’alçada de l’antiga fàbrica PEN SEDESPA, ja que la ruta d’avui no és circular.
Després deixar el cotxe, pugem novament fins a Calders i esmorzem al Restaurant Soldevila, lloc a on estem citats  a ¾ de nou amb la resta de companys que venen de la costa.
Puntuals com sempre, a l’hora prevista ja hi som tots. Ara toca agafar els cotxes per dirigir-nos al punt de sortida.
Prenem la carretera N-141-C, direcció Moià. En arribar a una casa de pagès , ben senyalitzada i situada al costat de la carretera anomenada el pou la Moretona.

DSC02091.JPG

Continuem 1.200 m . i trenquem a la dreta, el trencall no és gaire visible , cal anar en compte per no passar de llarg. Aquí deixarem els cotxes per començar la ruta.

9:15, Tots preparats ens disposem a emprendre la caminada.
La d’avui ha estat convocada basicament per celebrar el vuitè aniversari de la constitució del grup Xiruques. És per això que la ruta és el que menys importa. Tot i així la ruta escollida, un cop portada a terme ha tingut el seu encant. L’ha tingut, pel fet que el company  Miquel, és molt amic dels senders i trialeres per BTT i d’això n’hem trobat força.

Si algú està interessat en fer aquesta ruta, tant sols  s’ha de limitar a seguir el track, que s’ha procurat fer-lo amb la màxima precisió, (4.415 punts en 12 km.), per tant no farem més comentaris, de trencalls, dreta, esquerra, nord, sud, est, oest etc. Tant sols deixar constància gràfica d’algunes de les vistes que em gaudit.

DSC02094.JPG


DSC00009.JPG


DSC00006.JPG

DSC00008.JPG


12:54, Arribem al final de la caminada. Aquí tenim el cotxe que hem deixat anteriorment i que ara ens servirà per anar a recollir els que hem deixat a l’inici de la sortida.
Tenim el dinar encarregat a les dues, al restaurant Rubell de Monistrol de Calders.

14:00, Entrem al restaurant, trobem la taula parada, prenem posició i al cap de poc comencem a gaudir de l’àpat.
Per cert, cal fer una menció del bon servei i de l’excel·lència del menú servit.
Moltes gràcies gent de Cal Rubell. Aquest restaurat va ser catalogat pel grup “Els Pitets” d’Osona, com el millor restaurant del 2.015
.
DSC00010.JPG


17:00, Ja tots al carrer, fem foto de grup de tots els participants.

DSC02111.JPG

Avui: Lluís Barbé, Mercè Besora,Francesc Blanch, Maria Carles, Josep Casafont, Roser Gonzàlez,  Josep Junyent, Rosa Maura, Manel Parareda, Ramon Pous, Miquel Pujols, Josep Samsó.


Si us voleu baixar el track del Avifont: cliqueu

La fitxa tècnica des de Wikiloc, per Avifont:



Més informació des de Wikiloc, per Avifont: cliqueu

La Galeria de fotos:





i el vídeo del Avifont:


++++++++++++++++++++++++++++++

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada