dimecres, 15 de novembre del 2017

416 - Grau d'Olot 181017




416 GRAU D’OLOT PER EL TORRENT DEL PUIG 181117
Els de la Catalunya Central Junyent Sam Miquel i Vicenç des del Park de l’Agulla (Manresa) agafen la C25 (Eix ) fins la desviació a Vic direcció Puigcerda-Olot on a l’altura de La Gleva continuen amb direcció Olot per els túnels de Bracons. A la sortida dels túnels agafen l’antiga ctra d’Olot a Vic, i desprès d’un parell de km. sortida a ma dreta per deixar els cotxes prop del Moli Vell i casa de La Cirera. Aquí ens trobem amb els Xiruques que venen de la Costa, Blanch, Joan, Lluis, Maria, Parareda i Rosa,
9h. Ja tots junts comencem la sortida, direcció al torrent del Puig i que al principi travessem i l’anem seguint deixant lo a la nostra dreta.
9h.20’ font i gorgs de Les Fogasses
9h.30’ Salt d’Ensat
9h.45’ Salt dels Cristians
10h. Salt de l’Olla

10h.45’ Salt d’Hostalots
11h. Font de Les Marrades
11h.25’ Mina dels Bandolers, fem el recorregut dins la mina, que en el seu temps estava coberta tota per sobre i per tant sent un bon lloc d’amagat ai per els bandolers.

A la sortida anem fins el mirador dels Boixos, amb esplèndida vista de La Vall d'en Bas,  

11h.40’ Tornem anar a trobar El Camí Ral de Vic a Olot, per continuar fins la casa del Grau on fem foto de grup i per aquesta via retornem fins on tenim els cotxes aparcats.

13h.10’ Donem per acabada la sortida. Sortida que recolzem totalment; però amb temps de mes pluges que ara, ja que tant les gorgues com els salts avui, no eren gens atractius



Si us voleu baixar la traça d'en Francesc Blanch: cliqueu

La fitxa tècnica des de Wikiloc, per Francesc Blanch




Si voleu més informació d'en Francesc Blanch a Wikiloc: cliqueu


La Galeria de fotos:





+++++++++++++++++++++++++++++

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada