diumenge, 12 de gener del 2014

261 PART GR-11, LA JONQUERA - AGULLANA 08012014.


261 PART  GR-11,  LA JONQUERA - AGULLANA 08012014.



Aproximació i trobada, els de la Catalunya Central, Bages, ens trobem a ¾ de set al parc de l’Agulla de Manresa i a ¼  de vuit a Vic amb el del Berguedà.
Arribem a La Jonquera a quarts de nou, esmorzem al Bar Medrano, situat al Carrer Carles Bosch de la Trinxeria, a les nou aprox. arriben els companys de la costa, Sant Feliu de Guíxols.
Des del mateix lloc sortirem a 2/4 de deu mes o menys.



Tot recte enfilem direcció nord, fins trobar el Carrer Major, el que anirem seguint fins arribar a la cruïlla amb el carrer Avinguda de Miquel Mateu Pla, tombem a l’esquerra per aquest carrer, travessem el pot sobre el riu Llobregat i posteriorment per sota  l’autopista AP-7.




Trobem marques ben evidents del GR-11 i el camí es pista forestal en bon estat.
Transitarem en principi, pel costat de camps de conreu i edificacions rurals. Mes endavant ja es converteix en zona forestal, malmesa per un incendi no molt llunyà. No deixarem la pista ni les marques blanques i vermelles.
El dia,  es mes aviat tristot, amb poc sol,  situació que no convida a prendre gaires imatges.



A un quart de dotze, ens situem al Suratell,  punt mes alt que assolirem avui,   motiu pel qual aprofitem per fer la foto de grup.





Continuarem  direcció sud l, tot dirigint-nos cap al fons del Torrent de Querol, recordem, sempre per pista i marques GR-11.



A un quart d’una trobem l’Església i casa de colònies  de Santa Eugènia , en bon estat de conservació.





Mes endavant trobarem la finca de Can Carreres, a uns 400 m. trobem un petit pont sobre un torrent, just en aquest punt hi ha una variació del GR, que figura al mapa de l’ICC, doncs actualment està senyalitzat, tot seguin la pista principal, la qual ens portarà a la carretera GI-501.
Una vegada a la carretera s’ha de seguir fins a la Vajol, son  2 km i pico de carretera asfaltada.



Nosaltres, no vam continuar cap a la Vajol, per motius de logística, temps i altres situacions personals,  vam agafar direcció Agullana, lloc a on vam dinar de carmanyola. Vam fer cafè al Bar la Concòrdia, local emblemàtic de la població.



Mes o menys a les tres, ens vam acomiadar i quedem per la propera setmana, fer el Congost de Montrebei.



Avui, Lluís Barbé, Francesc Blanch, Maria Carles, Josep Casafont, Josep Mª Clarà, Josep Junyent, Manel Parareda, Miquel Pujols i Josep Samsó.




Si ens voleu Baixar el track del Avifont: cliqueu

La fitxa tècnica del Avifont 1 Wikiloc:


Si voleu més informació des de Wikiloc, per l'Avifont: cliqueu


La Galeria de fotos a: Picasa



+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada