diumenge, 12 de gener del 2014

260 - L'ESTANY - PUIG RODÓ - MOIÀ 181213



260 Santa Maria de l’Estany - Moià  18122013

La sortida d’avui, te com a objectiu, la celebració del dinar de Germanor amb motiu de les festes de Nadal 2013.

Els de la Catalunya central,  ens trobem a les nou al bar Tona, local molt acollidor,  de Santa Maria de l’Estany, i ens hi trobem ben atesos.
Sobre  dos quarts de deu, arriben els de Sant Feliu de Guíxols, altrament dit “ganxons”. Ens saludem, ens posem les botes i dispossats a començar.

A les deu, sortim de davant del monestir de l’Estany.



10:00 -- 0,00 Km. -- 872 m. Agafem el carrer Verdaguer, direcció nord est, fins trobar la carretera C-59,  la creuarem i anirem a agafar la pista que hi ha d’avant la Capella de la Caritat. En arribar a la pista agafarem a la dreta, direcció sud est. Aquesta pista, que coincideix amb el GR- 3/177  l’anirem seguint, mes o menys uns 3 km.

10:50 -- 3,030 km. --1.021 m. Ara ens desviem a la dreta tot agafant un sender que mena al Puig Rodó, de 1.056 m. alçada màxima que assolirem avui. Des d’aquest punt gaudim de bones vistes i aprofitem per fer la foto de grup, que reproduïm.



Tot seguit, retrocedim pel mateix camí, fins tornar a trobar la pista que havíem deixat. Un cop a la pista, continuarem per aquesta.

La Caseta Alta



11:28 -- 4,399 km.-- 981 m. Cruïlla, Collet de la Caseta Alta. Tombarem tot a la dreta pel,  camí que davalla, ens queda  un camí al front, que mena a la Monjoia  i un a l’esquerra que va al Serrat de Garfis.

11:43 -- 5,310 km. -- 939 m. Collet del Mas  Güell, Altra vegada tombem tot a la dreta. pel camí de Moià a l’Estany,  En aquest punt hi ha una bifurcació del GR-3/177, a partir  d’ara es GR-3 a seques, anirem seguint sempre la pista principal.

12:09 -- 7,528 km. -- 905 m.  Deixem la pista i tombem a la dreta direcció Oest, pel camí  que davalla cap al fons de barranc. Ens quedarà a la dreta el Molí Vell del Passarell , tot seguit trobem una petita rasclosa, que facilitat el salt de l’aigua, suposem per accionar el molí Nou del Passarell.


Després de fer les fotos del molí, continuarem direcció Moià que es el final de l’etapa.

13:29 -- 12,510 km. -- 709 m. Entrem a Moià pel Carrer de Passarell i anem a fer una visita a la casa pairal, del nostre benvolgut Capità



Donem par acabada la caminada, ens retrobem amb els que no han vingut a fer la ruta i ens dirigim cap al Restaurant Colom, per fer l’àpat de germanó.

Avui érem, Lluís Barbé i Xoxo, Francesc Blanch i Maria , Josep Casafont, Josep Mª Clarà, Josep Junyent, Manel Parareda i Montse, Ramon Pous, Miquel Pujols, Josep Samsó i Mercé.



Si ens voleu Baixar el track del Avifont: cliqueu

La fitxa tècnica des de Wikiloc per Avifont:



Si voleu Més detall des de Wikiloc, per Avifont: cliqueu


La galeria de foto a: Picasa




********************************************



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada