dijous, 7 de juliol del 2016


376 Santuari de Bellmunt des de Vidrà 06 de juliol 2016
Aquesta setmana, novament sols sortim tres de la Costa amb un invitat, en Joan, germà de la Rosa.
Per la C25 Eix Transversal varem anar fins la sortida de Vic-Ripoll-Puigcerda, on varem agafar la C17 direcció Puigcerdà fins la sortida Sant Quirze de Besora, on un cop travessem el Ter direcció estació de la Renfe que deixem a la nostra esquerra continuant la ctra. que ens portarà fins a Vidrà.
09h.10’ Coll de Vidrà, agafem el camí del bosquetell tenint a la nostra dreta el mas del Coll i seguim per pista forestal amb les marques del GR fins el Coll de Hi era de Massa. 400 mts. abans del coll hi ha un encreuament de camins que per la dreta ens portarien fins el salt del Mir, nosaltres continuem per el de l’esquerra.
IMG_0002 - còpia.JPG

IMG_0027 - còpia.JPGIMG_0005 - còpia.JPG

10h. Coll de hi era de Massa, a la nostra esquerra, on hi ha retol descripció de les fagedes, surt corriol que baixa per el mig de la fageda i que ens portaria a la Tosca de Degollats i al pont i salt del Molí. Nosaltres agafem el corriol que aquí ja en forta pendent ens portarà fins el cim de Bellmunt.
IMG_0007 - còpia.JPG
IMG_0008 - còpia.JPG
10h.45 Al igual que els anteriors dimecres, aquest any sembla que el temps no es vulgui portar be amb nosaltres, ja que la calitja no ens deixa veure ni fotografiar amb claredat les  boniques vistes que te aquesta atalaia. Tot i així podem distingir la zona del Puigsecalm, el Cabreres, Montseny, la plana de Vic i per la cara nord, serra de Milany i la carena pirenaica amb el Puigmal.
IMG_0012 - còpia.JPG
IMG_0010 - còpia.JPG
IMG_0014 - còpia.JPG
11h.40’ Fem la baixada per el mateix camí fins a Vidrà, on trobem el parell de bars tancats i no podem fer la cervesa. Ja que la sortida avui a estat un passeig, per fer un xic de turisme, la tornada amb cotxe la fem per la ctra. que passant per Siuret, ens portarà a Sant Privat den Bas, Sant Feliu de Pallarols, Anglès direcció Stª Coloma F. on agafarem de nou la C25 i cap a casa.  
IMG_0024 - còpia (2).JPG
P7060423 - còpia.JPG
Avui som  Lluís Barbé, Rosa i Joan Maura, i Manel Parareda.

La Galeria de fotos:



++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada