dijous, 26 de juliol del 2012

189 SANT PERE DE CASSERRES (Pantà de Sau) 18.07.12



189 SANT PERE DE CASSERRES (Pantà de Sau) 18.07.12

L’aproximació des del Bages la fem per la C-25 direcció Vic, on agafem la sortida de Roda de Ter per continuar per la C-153 direcció Roda de Ter, encara no a un kilòmetre trobem un trencall a la dreta  és la BV-5213 ja no la deixarem fins el Parador Nacional de Turisme de Vic.
En aquest punt continua una carretera asfalta que porta al Punt d’Informació del Monestir de Sant Pere de Casserres, hi anirem a deixar-hi un cotxe pel retorn.
A uns 50 mts d’aquesta carretera surt un camí, senyalitzat que ens portarà fins al Punt d’Informació i després fins el Monestir. El camí és d’uns 3,8 Kms, i el desnivell acumulat no arriba als 200 mts.  Bona part és fa al ombra dels arbres i amb vistes sobre el pantà de Sau, on no hi ha ombra el sol és deixa sentir i no es recomanable amb onades de calor fer-lo a mig matí. Varem estar-hi unes 2:30 hores però deixem constància que venia alguna persona amb mobilitat reduïda.
No cal comentar aquest camí perquè no hi ha cap possibilitat de perdua.
Aquesta ruta, ja em comentat que te una carretera asfalta fins el punt d’Informació, que a més es Restaurat, on és pot deixar el cotxe i continuar a peu fins el Monestir, però per persones amb mobilitat reduïda o inclús amb cadira de rodes, és pot demanar que obrin la cleda que tanca una pista forestal que porta fins el mateix Monestir.
Avui celebrem el 4art Aniversari de la Colla i ha sigut un èxit de participació.
Lluís Barbé, Francesc Blanch i Sra. Josep Casafont, Josep M Clarà amb la Sra i la filla Anna, en Josep Junyent, Manel Parareda i Sra., Ramon Pous, Miquel Pujols i Sra., Josep Samsó i Sra.
Per celebrar-ho hem anat al Restaurant Terra Endins a Taradell i hem fet un bon dinar, a més amb sorpresa inclosa, en Miquel celebra els seus primers 60 anys i a més de cava a dojo en ha portat un pastis
 i obsequiat amb una tassa amb el símbol de la Colla, amb el cava hi ha col.laborat el Josep JR ja que celebrava els seu 15 anys.


Si voleu baixar-vos el track: cliceu

La fitxa tècnica des de Wikiloc:


si voleu més detall des de Wikiloc: cliceu

Un resum de les fotografies:


i si voleu veure totes les fotografies: cliceu


*****************************





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada