dissabte, 10 de juliol del 2010

87 LA FOSCA (PINEDA D’EN GORI) CALA ESTRETA CALA CRIT I RETORN 070710

87 LA FOSCA (PINEDA D’EN GORI) CALA ESTRETA CALA CRIT I RETORN 070710

Ens trobem a Palamós a quarts de nou del matí i després de cruspir-nos l’esmorzar en el C/ de la Mercè, ens dirigim amb els cotxes cap a La Pineda d’en Gori (La Fosca) on deixem els vehicles i comencem la nostra caminada, pel litoral de la costa brava (tram de Palamós a Calella de Palafrugell que no havíem fet anteriorment)

10:03 Sortim de La Pineda d’en Gori.

10:07 Cala S’ Alguer, casetes de pescadors que han sobreviscut i confiem continuïn sobrevivint a les lleis de costa i altres especulacions urbanístiques.

10:15 Platja del Castell, aquí també, després de disputes i votacions els Palamosins i els Catalans varem aconseguir salvar aquesta platja i actualment és un puc verge en el mig de la Costa Brava.

10:24 Poblat Ibèric, ha sigut arranjat i fa goig visitar aquest poblat lloc que és va donar a conèixer per haver-s’hi filmats algunes seqüències de la pel·lícula El Perfum.

10:34 Cala La Foradada, i a partir d’aquí anem admirant cada un dels racons de la nostra Costa.

11:00 Xalet Senià. Aquí agafem la pista forestal que en temporades d’hivern és pot circular amb cotxes.

11:06 deixem aquesta pista i ens desviem a la dreta passant per costa del Xalet de Cala Corbs que el deixem a la nostra esquerra.

11:15 Cala Corbs

11:36 Cala Estreta, barraca. Platja que amb els any s’ha anat transformant amb una platja naturista desplaçant-s’hi de la Cala Crit.

11:45 Roca Bona

11:50 Esculls de Cap de Plans

12:00 Cala Crit (aquí aprofitem, entre esculls fer una bona nedada)

12:52 Tornem a ser a la barraca de Cala Estreta, aquí ens desviem a la dreta, per una pujada sense dificultats, passem per entre els límits, a banda i banda de dues finques fins a trobar-nos de nou amb la pista forestal que seguim

12:58 Pista forestal

13:03 Xalet Cala Corbs

13:11 Barraca d’en Dalí.

13:25 novament a la Platja del Castell

13:33 Cala S’ Alguer.

13:37 I final de la sortida d’avui i recollim els cotxes a La Pineda d’en Gori.

Avui hem sigut en Casafont, Clarà, Junyent, Parareda, Pujols amb la Roser, Samsó amb la Mercè. Un cop al C/ de la Mercè s’han ajuntat amb nostres per menjar l’arròs, la M. Eugènia, l’Anna i en Ramon Pous. I després d’un bon dinar cada u cap a casa i fins a la propera.


Si voleu descarregar el track: cliceu

Fitxe tècnica de Wikiloc:







Si voleu mes informació de Wikiloc: cliceu

Ara les fotos d'en Josep M Clarà:




les d'en Manel Parareda:


i les d'en Josep Samsó:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada