dissabte, 19 de maig del 2018

430 - Cabrera per la Serrica 040418


430  SANTUARI DE CABRERA PER L’OSCA I TORNADA PER L’OBAGA 0404 2018
Avui sols sortim els de la costa i des de Sant Feliu de Guixols  i per la C25 anem fins la sortida Vic-Illa carnia-Roda de Ter. Aquí agafem  direcció Roda, L’Esquirol i un cop passada aquesta poblaciò a ma Esquerra trobem trencant  direcció S. Julià de Cabrera passem per La Massallera i Cal Vidrier uns metres abans del coll de Cal Vidrier aparquem  cotxe
9h. i comencem la sortida direcció Cabrera  per bonic corriol
9h.20’ arribem a un petit tram un xic dret amb cordes d’ajuda, trobem el retol que indica a Cabrera per l’obaga o per la Serrica. Optem pujar hi per la Serrica per fer mes carena amb bones vistes, i fer el pas de l’osca i tornada per l’obaga  per si el sol apreta. Continuem per corriol ben fresat i passem per la Font de l’osca i una bonica clapa d’avets.
10’20 Pas de l’Osca, curt, amb baranes i sense cap perill; pero no aconsellable per qui tingui vertigen

10h.30’ arribem al Santuari de Cabrera
11h.10’ retorn per mateix camì fins passada l’osca on ens desviem a la dreta fins el mirador de Cabrera 1312 mts Altid. amb vistes de 360º Pirineu, Bergadà, Montserrat i com no les comarques mes properes: Osona,Garrotxa, Ripollès i fem foto de grup

11h.30’ pla del prat un cop passada la Font d’Osca agafem corriol a la nostra dreta  per fer camí de tornada passant per l’obaga voltats de boixos i faigs.

12,30 Trobem el retol de Cabrera per la Serrica o obaga i S. Julià, nosaltres continuem per el camí que hem fet de sortida direcció S. Julià fins arribar al cotxe.
13h. Fem parada  i visita a Sant Julià església Romanic del segle XI

Avui érem:  Francesc Blanch, Maria Carles,  Rosa Maura i Manel Parareda





Si us voleu baixar la traça d'en Francesc Blanch: cliqueu

La fitxa tècnica des de Wikiloc, per Francesc Blanch


Powered by Wikiloc

Si voleu més detall des de Wikiloc, per Francesc Blanch: cliqueu


Totes les fotos de la sortida: Galeria


**********************************

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada