dimarts, 7 de juny del 2011

130 REFUGI DE MALNIU PLA D'ANYELLA FONTS DEL LLOBREGAT 010611

130 REFUGI DE MALNIU (PLA D'ANYELLA FONTS DEL LLOBREGAT) 010611
La sortida d'avui te poca, o molta història, la intenció era fer el Puigpedrós amb sortida des del Refugi de Malniu, que des del Bages hi hem arribat seguint la C16 direcció Puigcerdà, un cop passat el Túnel del Cadí, ens dirigim cap a Bellver i en la cruïlla amb la N 260, ens dirigim de nou cap a Puigcerdà i uns metres abans d'entrar a la població de Ger agafem la GIV 4031 a la nostra esquerra que ens portarà a Meranges, es passa pel centre de la població i és segueix a la dreta, ara la carretera te trams asfaltats i altres no, és pot fer amb turisme, sempre anant amb compte. A la primera cruïlla que trobem tombem a l'esquerra i ja a pocs kilòmetres arribem al Refugi.
La nostra intenció ha quedat frustrada per la indisposició d'en Clarà i el fort vent de Nord (Tremontada pels del Empordà) que despres de fer uns centenars de metres, fem marxa enrere.
Decidim fer una ruta amb els vehicles i resseguim el camí fet fins a la primera cruïlla, ara aquí ens desviem a l'esquerra i seguim fins el Refugi de la Feixa, Plans del mateix nom fins arribar a l'estació d'esquí nòrdic Guils - Fontanera, i iniciem una baixada fins a Guils. Continuem direcció Puigcerdà per la N-260 i sense entrar-hi seguim direcció Túnel del Cadí.
Abans d'entrar a Alp girem a l'esquerra i per la GIV 4082 arribem a la Molina i aquí passem per la GI 400 fins a la cruïlla a la dreta per agafar la BV 4031 que passant pel Pla d'Anyella ens deixarà a Castellar de N'Hug, visita ràpida a la població (cafè a la plaça).
Continuem per la mateixa carretera fins arribar al desviament que ens portarà al pàrquing de les Fonts de Llobregat. Visita a les Fonts, fotos de rigor.
Retornem a la carretera i baixem fins a La Pobla de Lillet, on dinem i donem la sortida per finalitzada.
Avui erem en Francesc Blanch, Josep Casafont, Josep M Clarà, Josep Junyent, Manel Parareda, Miquel Pujols i Josep Samsó.
Aquesta setmana no hi han tracks, ni fitxes tècniques, però si el vídeo i les fotos.
Les fotos:
Francesc Blanch
Josep Casafont
Manel Parareda
Josep Samsó
************************************************

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada