diumenge, 14 de novembre del 2010

104 – COLL DE CIURET – PLA TRAVER – SALT DE SALLENT – COLL DE CIURET 101110


104 – COLL DE CIURET – PLA TRAVER – SALT DE SALLENT – COLL DE CIURET 101110

L’aproximació procedents del Eix Transversal C-25, agafem la C-17 fins a Sant Quirze de Besora on ens trobem amb els Gironins, després de fer un cafè agafem la carretera BV-5227 fins a Vidrà on seguint la carretera que ens portaria a Olot GIP-5227. Després d’una revolt molt pronunciat agafem una pista forestal, hi ha un indicador, fins el Coll de Ciuret on deixem els cotxes.

Al comencament de la sortida la boira i el fred ens ha acompanyat una bona estona, cap al migdia el temps ha millorat i el sol ens ha revifat.

10,00 Sortim amb direcció a Pla Traver on hi arribem a les

10:30 Pla Traver i seguim en direcció al Grau de Platraver.

11:30 Salt del Sallent (fotos) contemplem l’espectacular salt d’uns 100 mts. (Potser no és la millor època ja que fa falta l’element més important, l’Aigua) ha passat mitjà hora i reprenem el camí a les 12:00

12:15 Mas del Sallent, continuem passant per la Font Fosca i a les

13:00 Arribem al punt d’inici. Coll de Ciuret.

Ha sigut una bonica sortida, circular, que continua al cap de vint minuts a Ciuret, on ben acomodats en el murs que delimita l’església ens cruspim el dinar que portem de carmanyola, agafem els cotxes i arribem fins a Les Presses on després de fer el cafè donem la sortida per acabada.

Avui hem sigut: en Josep Junyent, Manel Parareda, Miquel Pujols, Francesc Sabata i Josep Samsó, també ens ha acompanyat en Bruce.


Ara les fotos d'en Manel Parareda:




.....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada