dimarts, 26 de novembre del 2019

476 - La Sequia i castanyada 131119


476 - La Sequia i castanyada 131119

Assitents: FBlanch i Maria, Miquel i Roser, Ramon i el seu amic Avi Lluis, Montse, Rosa, Manel i Junyent

2/4 de 10, Restaurant Mas de la Sala, trobada els dos grups, ran la C-16 1km. abans de Sallent.

Caminadeta sense cap dificultat ni desnivell ni llargada. El que no vol dir que no tingui el seu encant per l’indret diferenciat que es la Sèquia de Manresa, obra cabdal del segle XIV que va permetre als manresans disposar d’aigua bona, portada pel canal de 27 km
des de la resclosa del riu Llobregat a Balsareny

Desseguida comencem a caminar i en 10m. som ja a la Sèquia. En les properes dues hores anem trobant, pontets, vials paral.lels, aqüeductes (Torrent de la Sala) fins i tot hem trobat un mico dalt d´un arbre !! Les fotos revelen que es paratge encantador pel relaxament que encomana l’aigua del canal..

Cap a 2/4 de 12 entrem a Santpedor. Haviem dicidit modificar l’itinerari inicial de seguir la Sequia fins al Parc de l’Agulla, on s’acaba, però hem considerat que el casc antic de Santpedor es mereix la visita.

Resseguim els raconets del poble (reportatge fotogràfic) amb foto de grup a la plaça de l’ajuntament, al costat de l’estatua del Timbaler. 

Remarquem la casa natal del Pep Guardiola

2/4 de 2.- La festa segueix a St.Salvador de Guardiola, on ens espera la brasa amb xai, butifarres, rovellons i...castanyes del Montseny. Ens acompanyem en Josep Samsó i la Mercè, En Clarà i la M Eugènia.

Tot ben regat, i no de aigua, bona companyonia, farts de riure, un bon final de festa ! Ara a esperar el 11/12 a Olot, el dinar de Nadal Xiruca


Si us voleu baixar la traça d'en Francesc Blanch: cliqueu

La fitxa tècnica des de Wikiloc, per Francesc Blanch

Powered by Wikiloc

Si voleu més detall d'en Francesc Blanch: cliqueu

La Galeria de fotos++++++++++++++++++++++++++++++++

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada