dijous, 11 d’abril del 2019

459 - Sant Salvador de Guardiola, corriols 10/4/19


459 - Sant Salvador de Guardiola, corriols 100419

¼ de 9.- Trobada a casa del JJR dels assistents d’avui, Clarà, Pous, Pujol , Samsó i l’anfitrió


2/4 de 10.- Després de esmorzar tranquil, però suculent amb bon pa torrat, acompanyat amb salmó fumat, i amanida, per continuar amb botifarra blanca i negre, tot regat amb vi del pla de Bages, per cert amb llonganissa de la plana de Vic i coca del Berguedà. comença la passejada perimetral pel poble, seguint les indicacions del track.


Per sota el camp de futbol baixem fins el torrentet i seguim sota El Graell fins el pontet que porta al Raval del Parrot. Ara per la banda esquerra del torrentet anem per pujadeta molt suau fins a una cruïlla, on derivem direcció Oest i per feixes de bosc i conreu de blat per les Feixes del Celdoni fins a trobar la carretera que mena de la urbanització de Ca l’Esteve fins al poble antic. Arribem al punt més elevat, 434 mts !! on fem paradeta per fer la foto del dia.
Comença ara baixadeta fins a tocar la carretera antiga Manresa-Igualada, sense tocar-la i en paral.lel i en direcció N-E arribem de nou a sota de la part alta del poble. En una estoneta estem de nou al punt de sortida

Total encara no fem dues horetes i mitja, 170 mts desnivell i uns 7,5km.

Si us voleu baixar la traça: cliqueu

La fitxa tècnica des de Wikiloc:



Si voleu més detall des de Wikiloc: cliqueu

La Galeria de fotos:



+++++++++++++++++++++++++++++++++

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada