dissabte, 23 de juny de 2018

437 - Riera de Merlès, GORGES DE LES HEURES O GORGS DE LES BRUIXES 10è Aniversari 200618


437 GORGES DE LES HEURES O GORGS DE LES BRUIXES 20 JUNY 2018
Avui els Xiruques de la Catalunya Central passant per Berga on recullen el nostre capità i els de la Costa des de Sant Feliu de Guíxols per la C25 Eix Transversal ens troben al restaurant Sant Cristòfol situat a peu de la ctra. C62 encreuament que senyala Sta. Maria de Merlès per fer una sortida que es una passejada resseguint la Riera de Merlès fins el Càmping del mateix nom. Tal com he dit passejada (sortida curta) per celebrar els 10 anys que portem caminant per la nostra estimada terra catalana.
9h. 30’ Iniciem la sortida resseguint el curso de la riera,i  gaudim de les seves goles i paisatge fins el camping. Fem tornada per el mateix camí.


13h. fi de la passejada, ara anem cap a Xucla, restaurant Cal Penyora,  a celebrar tal com he dit abans els 10 anys de caminades.

Avui érem: Lluis Barbe, Francesc Blanch, Maria Carles, Josep Mª Clará, Josep Junyent, Rosa Maura, Manel Parareda, Miquel Pujols i Josep Samsó. Em trobat a faltar els companys Josep Casafont i  Ramon Pous que els hi ha estat imposible la seva assistència.


Si us voleu baixar la traça d'en Francesc Blanch: cliqueu

La fitxa tècnica des de Wikiloc, per Francesc Blanch


Powered by Wikiloc


Si voleu més detall de Wikiloc, per Francesc Blanch: cliqueu


RELLEU
La Galeria de fotos:


+++++++++++++++++++++++++++Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada