dissabte, 14 de desembre del 2013

257 Montserrat Les Agulles i Frares Encantats 271113



257 Montserrat Les Agulles i Frares Encantats 271113


Sortida 257     MONTSERRAT - LES AGULLES I FRARES ENCANTATS  27-11-2013
2/4 de 9 Trobada al tenis de Manresa,Parc de l’Agulla,  Miquel, Sam amb el Ganxo Manel.
¾ de 9Arriubada al Camp Base a Sant Salvador de Guardiola, J. Junyent. Esmorzar light i café.
¼ de 10 Sortida a Ca’n Massana (735 mts)
2/4 i mig de 10 Enfilem direcció est cap el Refugi Vicenç Barbé pel Coll de Guirló.


10 h. Refugi on trobemn un grupet, i estem 5 minuts xerrant.Seguim per camí fresat direcció Coll de port (o Porc per alguns)
amb petit stop a la font de l’Esllavissada

¾ 11 Coll de Port (1045 mts)


Fem petita exploració de uns 50 mts de pujada per la Travessa dels Frares, via mixta equipada amb escales i cadenes, per una propera sortida.


En baixar, trobem una nombrosa colla “La dels Dimecres de la U.E.S.” Intercanviem informació, webs i ens fem fotos plegats.


Canvi orientació i decidim fer un gir de 180º i tornar per la cara Nord. Enfilem direcció oest, passem per la font del Coll de Port, amb atenció donç un tros del camí està gelat.
Anem seguint i passem per sota els Frares Encantats (El Frare Gros, El Lloro, El Dit,La Monja) fins arrivar a una cruilla on creuem el GR-72.


Deixem a la dreta el camí principal direcció al Monestir (est) i seguim la nostra cara a la Cadireta i “un forat per on hi va passar un home volant”


Entrem  ja en plena regió de Les Agulles (DEls Ossos, de la Patrió, etc) i en mitja horeta més estem al Coll de Guirló (¼  de 1)


Per allergar-ho una estona, pujem fins la ermita de Sant Pau Vell, ja a la cara sud-oest on ens acarona el sol de nou, desùes ee hora i mitja sota cero. Bones vistes des de l’ermita que recomanem ja que han recuperat l¡espai amb plànols de situació i prerspectiva total de la regió.


2/4 de 1 Arrivem a l’aparcament de Ca’n Massana, on donem per finida l’excursió, de no massa durada ni dificultad, peró MONTSERRAT ES MONTSERRAT.


Fem una birra al restaurant El Roure i a ¼ de 2 descarreguem al JJR a Sant Salvador, quasi sense baixar del cotxe, en atenció al fals Ganxó que encara ha d fer hora i mitja de cotxe.
Components d’avui: Junyent, Miquel, Parareda i Samsó.


La Galeria de fotos a: Picasa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada