dijous, 4 de juliol del 2013

237 BRUNYOLA SANT DELMAI 030713



237 BRUNYOLA SANT DELMAI 030713

Sortida planificada a corre-cuita pels manresans.  A les 8,45h i sota el Castell de Brunyola ens troben els Gironins i els bagencs. Anem a deixar un cotxe a Sant Dalmai , terme municipal de Vilobí d´Onyar.

Sortim a les 9,15 de Brunyola per la carretera asfaltada ( GIV - 5334) que porta a la C-63 ( Sta Coloma de Farners – Anglès). A uns 2 Km girem a l´esquerre pel camí de la Mare de Déu de Serrallonga.

A partir d´aquí el camí es una pista ample plena d´alzines sureres i arbres avellaners , fruit característic de la zona. Cal dir que durant la primera quinzena del mes d´octubre  , Brunyola fa una mostra de l´avellana.

També trobem uns estanyols que si bé no son com el de Banyoles , Déu, n´hi do. En aquell indret la veritat feien patxoca.....  Pels badocs de la Catalunya interior i de secà va ser una troballa inesperada. 

Arribem a una casa de colònies anomenada Can Solà . Girem a l´esquerre i voregem una masia envoltada de filat. Va ser en aquest indret que momentàniament va desaparèixer el camí. Després d´uns moments de nervis i d´exitació,  anant amunt i avall , cap a la dreta i a l´esquerre vam reconduir la situació travessant pel mig un camp de colza per retrobar.nos amb la pista perduda.

Arribem a Sant Dalmai més frescos que una rosa.

Érem en Lluis Barbé, Francesc Blanch, Maria Carles, Josep Junyent, Manel Parareda, Miquel Pujols i Josep Samsó.

Excursió d´una dificultat tècnica mínima........d´escola de pàrvuls…. ... i de 1er any.  La sortida no va arribar als 14 Km i el desnivell acumulat d´uns 50 metres.


Arribada a les 13h. i anem a dinar casa.


La Galeria de fotos a: Picasa



**************************************

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada