diumenge, 23 de juny del 2013

234 TORRE VALENTINA PLATA D'ARO 120613



234  TORRE VALENTINA  PLATA D'ARO 120613
 (CINQUÈ ANIVERSARI COLLA XIRUQUES)


Els de la Catalunya central, desprès de fer l’Eix Transversal des de Manresa i esmorzar al port de Sant Feliu, a les 9 ens varem trobar amb els de la Costa i amb tres cotxes, un es va quedar a Platja d’Aro. Amb els altres dos varem anar a Torre Valentina punt d’inici de la caminada d’avui.

Sortim de la platja de Torre Valentina per fer el camí de ronda fins la Platja gran de Platja D’Aro, un passeig per celebrar els cinc anys de La Colla Xiruques.
Bonica passejada plena d’innumerables cales de diferents tamanys i un parell de platges petites i acollidores, entre elles destaquem la cala de les Cols, cala de Roques Planes, cala del Paller, platja de Can Cristus, platja de Ses Torretes,cala Gogo, cala  Sant Jordi, cala Cap Roig, cala del Pi, totes elles de gran bellesa

Un dia esplèndid que va esser aprofitat per alguns Xiruques per fer una petita remullada en alguna d’aquestes boniques cales, amb una banyada al final del trajecte a Platja D’Aro.
D’aquí amb cotxe cap a Sant Feliu al restaurant del Club Nàutic, on ens varem trobar amb els que no varen fer la petita caminada,
Varem dinar, molt ben atesos per l’Alexia i en Raúl i per un cambrer molt professional i després d’una llarga sobretaula cadascú a casa seva esperant poder celebrar molts aniversaris d’aquestes sortides setmanals.

A la caminada d’avui érem: Lluís Barber, Francesc Blanch i la Maria, Josep Casafont, Josep Junyent, Manel Parareda, Josep Samsó i la Mercè.

Per compromisos particulars i potser una mica de mandra es varen afegir sols al dinar en Josep Mª Clarà, Concepció Mundet (Xoxo), Montse Pous i Ramón Pous.


No varem poder compartir la diada amb en Miquel Pujols i la Roser, per problemes d’última hora.

Un resum de les fotografies:



i la resta de la galeria de fotos a: Picasa






********************************


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada