dijous, 5 d’abril del 2012

174 – BELLPRAT (Serra de Miralles) –Anoia- 040412


174 – BELLPRAT (Serra de Miralles) –Anoia-  040412

L’aproximació des del Bages la fem per la C-37 passant per Sant Salvador de Guardiola, direcció Igualada on continuem fins a Sta Margarida de Montbui, Sta Maria de Miralles  fins a trobar-nos amb la cruïlla que a l’esquerra ens portaria a La Llacuna, nosaltres agafem a la dreta per la B-220 fins a Bellprat.
La sortida d’avui estava programa per fer una excursió des de Bellprat pujar a la Serra de Queralt per visitar el Castell de Queralt i l’ermita de Sant Jaume, per continuar fins el grony de Miralles i després retornar a Bellpuig deixant la serralada al sud i passant per Cal Casellas, Cal Cases i Cal Tudor per entrar a la població però degut a un greu error de calibratge dels GPS entre el Mapa i el Trac del Capità, el resultat ha estat un altre segons el següent redactat:

Titol de la sortida d´avui : Ensigalada en la boira.

Aquesta  podria ser  el títol de la pel·lícula d´avui en que el director ha estat el Josep Casafont i els principals intèrprets el Sam , El Junyent i el Miquel.

Hem començat a caminar a prop les 10 del matí i a les 10h i cinc minuts estàvem fora trac. El més preocupant es que no l´hem recuperat fins a les 2 de la tarda que hem arribat al cotxe. Nervis , molts nervis , una sortida que havia de ser un entrenament de pela amb deu  s´ha convertit en una pel.licula de terror.

Jornada intensa  acompanyada en tot moment per uns nervis a la banqueta a flor de pell. Perduts per l´alta Anoia sense saber on érem ni on anàvem ( podíem estar a Pekin o inclús a Pokón)  i amb pluja constant i la boira que no ens podíem orientar .. Un desastre. MAI COM AVUI. Perquè us feu una idea de la boira i del mal temps hem decidit anar cantant mentre caminàvem per saber en tot moment la nostra situació i així evitar que algú es perdés.

En bona part del trajecte s´ha respirat tensió , por , pànic , caguera , molta caguera.......

Al final hi ha hagut un cop d´estat.  Els actors Junyent i Miquel  han anat a demanar a una casa de Pagès ( Cal Manco) per  saber o érem i els Km que ens faltaven per  arribar al poble on teníem el cotxe ( Bellprat). El propietari , un home molt enrotllat, ens diu de 6 Km a 7 Km i li contestem que ens hauria de fer un favor i acompanyar. nos amb el cotxe per tal d´acabar amb la pesadilla de la pluja , boira i sobretot el neguit d´estar perduts pel bosc. I així ha sigut amb 10€  ens han rescat amb un Range Rover del 64 que tenia més merda que un pal d´un galliner.

De ben segur que farem  l’itinerari un altre dia perquè l´entorn es bonic amb molta vegetació i uns boscos guapíssims però avui ha fallat TOT.  Al final , afegir , que hem fet un dinar de pebrots a un restaurant de Rocafort de Queralt que ha servit perquè les aigües tornessin al seu lloc i començar a planificar la sortida del proper dimecres.
 Aquesta setmana no hi ha trac i fitxa tècnica (a la propera, quan és repeteixi ja hi serà)

Les fotos d'un dels herois, En Josep Casafont:

;
i les fotos d'un altre dels herois, en Josep Samsó:

*******************************

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada