diumenge, 14 de novembre de 2010

103 – PEDRÒ DELS QUATRE BATLLES (PORT DEL COMTE – SOLSONÈS) 031110


103 – PEDRÒ DELS QUATRE BATLLES (PORT DEL COMTE – SOLSONÈS) 031110

La serralada del Port del Comte és divisa des del Bages amb una lleure blancor, això ens fa pensar que la sortida d’avui a més del encant de les vistes podrem trepitjar les primers neus d’aquest any.

L’aproximació la fem per la carretera C 55 que des de Manresa ens porta a Solsona (hem recollit els Gironins al Parc de l’Agulla de Manresa), a Solsona agafem la C 26 que porta a Berga i a uns pocs kilòmetres ens desviem a l’esquerra per agafar la Carretera de la Llosa del Cavall, voregem el Pantà fins a trobar-nos a la carretera LV 4241 que de Berga va a Sant Llorenç de Morunys, passem la població i enfilem a l’esquerra, un cop passada l’església per arribar fins al Coll de Jou, aquí deixem la carretera i a la dreta ja tenim la que ens portarà a l’estació d’esquí, la seguirem fins arribar al Prat de Botons (base d’un dels remuntadors de l’estació).

09:53 (1923 mts.) Ja esmorzats comencem la sortida d’avui al peu del remuntador que durant una bona estona anirem seguint.

10:13 (2057 mts.) Passem per la Costa del Tabac.

10:33 (2217 mts.) Font del Duc, aquí tombem a l’esquerra (a la dreta aniríem cap a L’Estivella, la part més alta de l’estació.

11:18 (2331 mts.) Hem tingut un bon tram amb molt poc desnivell, ja fa estona que anem xafant neu, i anem voltant el cim, en aquest punt girarem a dreta uns 180 graus per enfilar cap al Pedró dels Quatre Batlles, fem cim a

11:45 (2388 mts.) hem fet cim, fem les fotos de rigor i reprenem el retorn, aquí continuarem rectes, per anar a buscar el camí que hem seguit per pujar, una mica més avall, per estalvi temps.

12:13 (2233 mts.) Un com hem trobat el camí de puja aquest ens porta de nou a la Font del Duc i d’aquí seguim la baixada fins arribar al punt inicial.

12:41 (1923 mts.) Fi de la sortida d’avui.

Avui, però acabem la sortida fen un bon dinar a casa d’una bona amiga Marta Brunet (Restaurant l’Avet) si voleu visitar la seu pàgina web: podeu clicar aquí, i si el visiteu no oblideu donar-l’hi records de la Colla. Erem en Lluís Barber, Josep Casafont, Josep Junyent, Manel Parareda i Miquel Pujols.


Les fotos d'en Lluís Barber:
i les d'en Manel Parareda:
....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada