diumenge, 17 de gener de 2010

68 GR92 BRUGUERS _ GARRAF 13012010

Deixem el cotxe d'en Manel Parareda a l'Estació de Renfe (o? ) i marxem amb l'Honda d'en Clarà cap a Bruguers, passant per Castelldefels i Gavà i uns kilòmetres abans d'arrivar a Begues trobem el Santuari de Bruguers, on deixem el cotxe i tots sis, en Casafont, Clarà, Junyent, Parareda, Pujols i Samsó iniciem una forta pujada fins a un pla amb pis al peu del Castell d'Eramprunyà (438 mts), després de que alguns visitessin (altres recuperem forçes) aquestes runes continuem una mica més per parar-nos a esmorzar.
Continuem seguint el GR92 direcció a la Collada de la Clota i deixem a la nostra esquerra el Pic de les Agulles, divisem Barcelona, i tota l'àrea metropolitana amb l'aeroport del Prat, ens distreiem una mica veien els aterratges i enlairaments de les naus (estem ja al Coll de Sostrell amb els seus 475 mts) ja divisem la Vall d'en Joan ocupada per l'abocador d'escombraries, passem pel costat.
Iniciem la pujada al Cim de Morella (594 mts.) el sostre de la sortida d'avui. Aquí fem la foto de rigor i després de saludar altres caminaires que hi trobem, començem la baixada, a la nostra dreta veiem les instal.lacions del Radar (desconeixem si del temps -aquest sembla ubicat a Vallirana- o del servei del Aeroport), anem baixem i trobem els primers avencs, entre camins plens de rocs que fan de mal caminar. Camins i carretera asfaltada ens porten a la Pleta, Centre d'informació del Parc Natural del Garraf, aquí ens fan donar una volteta pel "Camí de les Costes" fins arribar a la carretera que la creuem per un pas zebra. Continuem baixant i passem a tocar una residència per a gossos (gossera) i continuem apropant-nos a Mar, vistes sobre el Garraf. Tot seguit ens topem amb un enorme forat, Pedrera, una pedrera impresionant, tot i així protegida per una barana, a la dreta també és divisen dues pedreres més. Seguint una baixada que no s'acaba mai, fins arribar a la carretera C31 i seguint-la per la seva esquerra direcció sud arribem a l'estació del Garraf.
Un dinar de motxilla ens reconforta, el vi, el cafè i el conyac acabem de donar-hi el to, i ara ve el problema, hem d'anar a buscar el cotxe, però en Parareda ens ho soluciona amb la bona voluntat d'en Pujols (aquest al maleter).
Fins a la propera.

Fitxa tècnicatrack: descarrega el track

Si voleu veure les fotos d'en:
Manel Parareda
Josep M Clarà

Samsó

Wikiloc:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada