dimarts, 8 de desembre de 2009

64 GR92 COLL DE CAN BORDOI SANT MATEU 02122009

Varem deixar els cotxes al mirador de Sant Mateu (sobre TEIÀ) esplèndides vistes a la sortida del sol, sobre bona part del Maresme i el Barcelonès, una Barcelona neta sense calitja ni bromes.
D'aquí anem cap al Coll de Can Bordoi per començar a caminar (visitem des del exterior la masia de Can Bordoi) i continuem fins a la Torrassa del Moro, aquí ens fem la foto pertinent i agafem forces amb un bon esmorzar.
Continuem amb moltes dificultats degut a que no portem el track ben calibrat i ens manca en Josep Casafont que avui ha fet campana.
Després de algunes marrades continuem pel GR92 passant per urbanitzacions, graveres, cruïlles de carreteres ... però algunes vistes al mar.
La il·lusió d'arrivar a Sant Mateu on teníem els cotxes i havíem contemplat les vistes extraordinaries sobre el mar ens donava empenta per arribar, però la ruta era llarga i ens varem aturar a dinar a la ROCA D'EN TONI , monument megalític i sepultures medievals.
Continuem fins a Sant Mateu on fem la foto final i anem a recollir els cotxes. Després cap a Can Bordori a recollir l'altre i tornar a Vallromanes a recollir la resta. Un problema afegit que fa que perdem molt de temps.
La colla d'aquesta sortida érem en Blanch, Clarà, Junyent, Parareda, Pous, Pujols i Samsó.

Fitxe tècnica


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada