diumenge, 6 de setembre del 2009

51 POSETS 01-02/09/09

El nostra objectiu CONQUERIT.
El dia 1 de setembre a mig matí sortirem de Manresa en Casafont, Clarà, Junyent, Parareda, Pujols, Sabata i Samsó amb direcció a Eriste (on varem dinar . Restaurant Rosita.) i a la tarda varen anar, també en cotxe fins el parking del refugi d'Àngel Orús, però del parking al refugi .... 2 hores amb la ultima pujada "revienta asnos", i per postres els últims 100 mts amb pluja i calamarsa.
Nit plàcida, sentint la pluja i algun petit ronquet que no va impedir dormir a la majoria, algú sembla que no volia dormir i és va passar la nit amb l' IPOQ a la orella.
Matí no gaire clar però al final ens varem decidir arriscar-nos un xic i amunt. Pujada forta i sostinguda, però l'objectiu és va assolir i encara que ens queda la recança de que va ser un dia de boira i de molta boira, que ens va impedir contemplar les extraordinàries vistes que DIUEN que és veuen, la satisfacció del deure complert ja ens va omplir.
La baixada, llarga, llarga, llarga .... un bon dinar a peu de riu i cap al cotxe, després de remullar-nos en les aigües fredes del riu.
Sopar a Balaguer i ... a les tantes a casa.

Fitxe tècnica:


Si voleu veure les fotos: http://picasaweb.google.com/josepmclara


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada