diumenge, 21 de juny de 2009

38 TOSSA DE MAR _ LLORET DE MAR 3 de Juny de 2009

El passat 3 de juny vàrem continuar els camins de Ronda, des de Tossa de Mar fins a Lloret de Mar.
Erem en Casafont, Clarà, Faura, Gabi, Junyent, Parareda, Pujols, Roser i Samsó.
Des de la sortida de Tossa, a ran de mar, i per indicacions de la propietària del Hotel/Restaurant varem agafar el Camí de Ronda, per lo que deixarem el GR92. Després de uns pocs kilòmetres tinguérem de tornar al Gr92 ja que el Camí de Ronda desapareix. Aquest primer tram, molt bonic amb unes vistes sobre Tossa extraordinàries.
Seguirem pel GR92 i desprès d'un Kilòmetres una mica apartat de mar, i amb una petita despistada que ens va fer baixar per un fort pendent literalment penjats en una balla de filferros que ens portava a la Cala Llorell) i després de tornar enrere, però ara si per camí, varem arribar a CAN JUNCADELLA (un palau d'algun jeque àrab) totalment vigilat per guardes que ens varen indicar per on teníem de passar per arribar a Platja Canyelles, a fi i efecte de que no ens entretinguessim massa per aquells paratges, els quals no varem pas de deixar de fer-hi les fotos de rigor.
Des de la platja Canyelles, passant pel restaurant El Trull tornem a reprendre el camí de Ronda, molt ben indicat i a ran de mar lo que ens va permeta fer-nos una bona banyada en una de les seves raconades, sense onatge, i unes aigües preciosa, netes i transparents. Després d'alguns desnivells i una forta baixada per unes cuidades escales arribem a Lloret de Mar. Dinar (de carmanyola) però en un Bar amb un personal molt amable.La fitxe tècnicaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada